У дома Цени български (Bulgarian) контакт Впиши се Регистрирай се

ВИРТУАЛНАТА ОПАШКА ПОЗВОЛЯВА НА ВАШИТЕ КЛИЕНТИ ДА ВИДЯТ МЯСТОТО СИ НА ОПАРКАТА НА ТЕЛЕФОНА СИ

Вашите клиенти вече не трябва да чакат на опашка във вашия бизнес. Нашата дистанционна система за опашки позволява на вашите клиенти да резервират и да виждат позицията си на опашката точно на телефона си, така че да могат да се занимават с бизнеса си, докато чакат.

УВЕДОМЛЕНО УВЕДОМЛЕНИЕ НА КЛИЕНТИ

Системата за опашка може да използва SMS, имейл и автоматично актуализиращо уеб приложение, за да информира клиентите за мястото им на опашка.

Уеб приложение

СМС

Известие

МОЩНО, НО ЛЕГО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

Множество опашки от клиенти могат да се управляват от един потребителски интерфейс. С едно щракване можете да се обадите на следващия клиент, да го задържите или да отмените срещата му. Можете лесно да направите това на мобилния си телефон или таблет, тъй като отделните потребителски интерфейси са пригодени за мобилни телефони и за по-големи устройства.

Управление на няколко опашки

Работи на всяко устройство

Синхронизирани между устройства

ЕКОЛОГИЧНИ С ЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ

Системата за управление на опашката използва имената на клиентите, за да покани хората на срещи, така че не е необходимо да използвате хартиени билети. Това ви спестява необходимостта да сменяте хартия и да се справяте с хартиените отпадъци.

QBright Client Representation

ИМАМЕ И ВИРТУАЛНА СИСТЕМА ЗА ОПАШКА ЗА ДЪЛГИ ВЪНШНИ ЛИНИИ

Ако имате опашки на открито, нашата друга система за опашки, QCrowds, е за вас. Той е предназначен да управлява големи опашки от хора на места като събития, музеи, увеселителни паркове, ски курорти, нощни клубове, барове и други атракции. Клиентите могат да видят онлайн дали мястото ви е пълно и ако е така, могат да се присъединят към виртуален списък с чакащи и да видят мястото си на опашка на телефона си.

ЦЕНИТЕ

С всеки платен месечен абонамент ще получавате $25 в SMS кредити всеки месец, които могат да се използват за изпращане на SMS съобщения директно от нашите сървъри, а не чрез вашия телефон. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите и можете да анулирате абонамент по всяко време. Ако имате нужда от по-голям абонаментен план от предлагания тук, уведомете ни.

Планове
план Цена Брой наКлиенти на месец
Основен Безплатно ($19.95) 200
Основен $39.95 ($60) на месец 10,000
За $59.95 ($90) на месец 15,000
начинание $79.95 ($120) на месец 20,000

Опитайте САЩ

Открийте по-добър начин за управление на опашки, като същевременно повишавате удовлетвореността на клиентите.

Нужда от помощ? Свържете се с нас сега

Languages