Σπίτι Τιμές Ελληνικά (Greek) Επικοινωνία Συνδεθείτε Εγγραφείτε

Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΟΥΡΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ

Οι πελάτες σας δεν χρειάζεται πλέον να περιμένουν στην ουρά στην επιχείρησή σας. Το σύστημα απομακρυσμένης ουράς που διαθέτουμε επιτρέπει στους πελάτες σας να κάνουν κράτηση και να βλέπουν τη θέση τους στην ουρά απευθείας στο τηλέφωνό τους, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν την επιχείρησή τους ενώ περιμένουν.

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το σύστημα ουράς μπορεί να χρησιμοποιήσει SMS, email και μια εφαρμογή ιστού που ενημερώνεται αυτόματα για να ενημερώνει τους πελάτες για τη θέση τους στη σειρά.

Web App

γραπτό μήνυμα

Push Notification

ΙΣΧΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Μπορείτε να διαχειριστείτε πολλές ουρές πελατών από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Με ένα μόνο κλικ μπορείτε να καλέσετε τον επόμενο πελάτη, να τον θέσετε σε αναμονή ή να ακυρώσετε το ραντεβού του. Μπορείτε να το κάνετε αυτό εύκολα στο κινητό ή το tablet σας, καθώς ξεχωριστές διεπαφές χρήστη έχουν σχεδιαστεί ειδικά για κινητά τηλέφωνα και για μεγαλύτερες συσκευές.

Διαχείριση πολλαπλών ουρών

Λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή

Συγχρονισμός σε όλες τις συσκευές

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Το σύστημα διαχείρισης ουράς χρησιμοποιεί ονόματα πελατών για να καλεί άτομα σε ραντεβού, ώστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιείτε χάρτινα εισιτήρια. Αυτό σας εξοικονομεί την ανάγκη να αντικαταστήσετε το χαρτί και να αντιμετωπίσετε τα απορρίμματα χαρτιού.

QBright Client Representation

ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Εάν έχετε ουρές σε εξωτερικούς χώρους, το άλλο μας σύστημα αναμονής, QCrowds, είναι για εσάς. Έχει σχεδιαστεί για να διαχειρίζεται μεγάλες ουρές ανθρώπων σε μέρη όπως εκδηλώσεις, μουσεία, πάρκα ψυχαγωγίας, θέρετρα σκι, νυχτερινά κέντρα, μπαρ και άλλα αξιοθέατα. Οι πελάτες μπορούν να δουν στο διαδίκτυο εάν ο χώρος σας είναι γεμάτος και αν ναι, μπορούν να εγγραφούν σε μια εικονική λίστα αναμονής και να δουν τη θέση τους στη σειρά στο τηλέφωνό τους.

ΤΙΜΗΣ

Με οποιαδήποτε μηνιαία συνδρομή επί πληρωμή, θα λαμβάνετε $25 σε πιστώσεις SMS κάθε μήνα, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή μηνυμάτων SMS απευθείας από τους διακομιστές μας και όχι μέσω του τηλεφώνου σας. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και μπορείτε να ακυρώσετε μια συνδρομή ανά πάσα στιγμή. Εάν χρειάζεστε ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα συνδρομής από αυτό που προσφέρεται εδώ, ενημερώστε μας.

Σχέδια
Σχέδιο Τιμή Αριθμός Οι πελάτες ανά μήνα
Βασικός Ελεύθερος ($19.95) 200
Βασικός $39.95 ($60) κάθε μήνα 10,000
Pro $59.95 ($90) κάθε μήνα 15,000
Επιχείρηση $79.95 ($120) κάθε μήνα 20,000

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε έναν καλύτερο τρόπο διαχείρισης ουρών αυξάνοντας παράλληλα την ικανοποίηση των πελατών.

Χρειάζεστε βοήθεια? Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

Languages