Itthon Árak Magyar (Hungarian) Kapcsolatba lépni Bejelentkezés Regisztrálj

A VIRTUÁLIS SORABEÁLLÍTÁS LEHETŐVÉ teszi ÜGYFELEI TELEFONJÁN LÁTJÁK A HELYÜKET A SORBA

Ügyfeleinek többé nem kell sorban állniuk a vállalkozásánál. Távoli várólistarendszerünk lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy közvetlenül a telefonjukon foglaljanak helyet és lássák helyzetüket, hogy várakozás közben folytathassák ügyeiket.

FEJLESZTETT ÜGYFÉL-TÁVOS BEJELENTÉS

A sorban állási rendszer SMS-ek, e-mailek és egy automatikusan frissülő webalkalmazás segítségével tájékoztatja az ügyfeleket a sorban elfoglalt helyükről.

Web App

SMS

Azonnali értesítés

Erőteljes, mégis könnyen használható

Több felhasználói sor kezelhető egyetlen felhasználói felületről. Egyetlen kattintással felhívhatja a következő ügyfelet, felfüggesztheti vagy lemondhatja a találkozót. Ezt könnyen megteheti mobiltelefonján vagy táblagépén, mivel külön felhasználói felületeket alakítottak ki mobiltelefonokhoz és nagyobb eszközökhöz.

Több sor kezelése

Bármely eszközön működik

Szinkronizált eszközök között

KÖRNYEZETBARÁT, SZEMÉLYES SZOLGÁLTATÁSSAL

A sorkezelő rendszer az ügyfelek neveit használja az emberek megbeszélésére, így nem kell papír jegyeket használnia. Ezzel megspórolja a papír cseréjét és a papírhulladék kezelését.

QBright Client Representation

VIRTUÁLIS VÁLASZTÁSI RENDSZERÜNK VAN A HOSSZÚ KÜLSŐ VONALOKRA

Ha kültéri sorai vannak, a másik sorbanállási rendszerünk, a QCrowds az Ön számára készült. Úgy tervezték, hogy nagy tömegeket kezeljen olyan helyeken, mint rendezvények, múzeumok, vidámparkok, síterepek, éjszakai klubok, bárok és egyéb látnivalók. Az ügyfelek online láthatják, hogy a helye zsúfolásig megtelt-e, és ha igen, csatlakozhatnak egy virtuális várólistához, és telefonjukon láthatják a sorban állásukat.

ÁRAZÁS

Bármilyen fizetett havi előfizetéssel minden hónapban $25 SMS-jóváírást kap, amellyel közvetlenül a szervereinkről küldhet SMS-eket, nem pedig a telefonján keresztül. 30 napos pénz-visszafizetési garancia van, és bármikor lemondhatja az előfizetést. Ha az itt kínáltnál nagyobb előfizetési csomagra van szüksége, tudassa velünk.

Tervek
Terv Ár Ügyfelek száma havonta
Alapvető Ingyenes ($19.95) 200
Alapvető $39.95 ($60) havonta 10,000
mert $59.95 ($90) havonta 15,000
Vállalkozás $79.95 ($120) havonta 20,000

Kipróbáljon minket

Fedezze fel a sorok kezelésének jobb módját, miközben növeli az ügyfelek elégedettségét.

Kell segítség? Vegye fel velünk a kapcsolatot most

Languages