Huis Prijzen Nederlands (Dutch) Contact Aanmelden Aanmelden

VIRTUELE QUEUING LAAT UW KLANTEN HUN PLAATS IN DE LIJN OP HUN TELEFOON ZIEN

Uw klanten hoeven niet langer in de rij te staan bij uw bedrijf. Met ons wachtrijsysteem op afstand kunnen uw klanten direct op hun telefoon boeken en hun positie in de rij zien, zodat ze hun werk kunnen doen terwijl ze wachten.

GEAVANCEERDE KLANTAFSTANDSMELDING

Het wachtrijsysteem kan via sms, e-mail en een automatisch bijgewerkte webapp klanten op de hoogte houden van hun plaats in de rij.

Web applicatie

SMS

Push notificatie

KRACHTIG, MAAR GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Meerdere klantwachtrijen kunnen worden beheerd vanuit een enkele gebruikersinterface. Met een enkele klik kunt u de volgende klant bellen, in de wacht zetten of de afspraak annuleren. U kunt dit eenvoudig doen op uw mobiele telefoon of tablet, aangezien afzonderlijke gebruikersinterfaces op maat zijn ontworpen voor mobiele telefoons en voor grotere apparaten.

Beheer meerdere wachtrijen

Werkt op elk apparaat

Gesynchroniseerd tussen apparaten

MILIEUVRIENDELIJK MET PERSOONLIJKE SERVICE

Het wachtrijbeheersysteem gebruikt klantnamen om mensen voor afspraken te bellen, zodat u geen papieren tickets hoeft te gebruiken. Dit bespaart u de noodzaak om papier te vervangen en het papierafval aan te pakken.

QBright Client Representation

WIJ HEBBEN OOK EEN VIRTUEEL WACHTRIJSYSTEEM VOOR LANGE LIJNEN BUITEN

Als je wachtrijen buiten hebt, is ons andere wachtrijsysteem, QCrowds, iets voor jou. Het is ontworpen om grote rijen mensen te beheren op plaatsen zoals evenementen, musea, pretparken, skigebieden, nachtclubs, bars en andere attracties. Klanten kunnen online zien of uw plaats vol is, en als dat zo is, kunnen ze zich aanmelden voor een virtuele wachtlijst en hun plaats in de rij op hun telefoon zien.

PRIJZEN

Met elk betaald maandelijks abonnement ontvang je elke maand $25 aan sms-tegoed, dat kan worden gebruikt om sms-berichten rechtstreeks vanaf onze servers te verzenden, in plaats van via je telefoon. Er is een geld-terug-garantie van 30 dagen en je kunt een abonnement op elk moment annuleren. Als u een groter abonnement nodig heeft dan hier wordt aangeboden, laat het ons dan weten.

Plannen
Plan Prijs Aanta Klanten per maand
Basic Vrij ($19.95) 200
Basic $39.95 ($60) per maand 10,000
Voor $59.95 ($90) per maand 15,000
Onderneming $79.95 ($120) per maand 20,000

PROBEER ONS

Ontdek een betere manier om wachtrijen te beheren en tegelijkertijd de klanttevredenheid te verhogen.

Hulp nodig? Neem nu contact met ons op

Languages