Acasă Preturi Română (Romanian) A lua legatura Conectare Inscrie-te

CODA VIRTUALĂ PERMITĂ CLIENȚILOR ȚI SĂ VEDE LOCUL LA RÂND PE TELEFONUL LOR

Clienții tăi nu mai trebuie să stea la coadă la afacerea ta. Sistemul nostru de așteptare la distanță le permite clienților să rezerve și să-și vadă poziția în linie chiar pe telefon, astfel încât să își poată desfășura activitatea în timp ce așteaptă.

NOTIFICARE AVANTAȚĂ DE LA TELEVIZARE A CLIENTULUI

Sistemul de așteptare poate folosi SMS-uri, e-mail și o aplicație web care se actualizează automat pentru a ține clienții informați despre locul lor la coadă.

Aplicația Web

Mesaj

Notificare push

PUTERNIC, ÎNTÂI UȘOR DE UTILIZAT

Mai multe cozi de clienți pot fi gestionate dintr-o singură interfață cu utilizatorul. Cu un singur clic puteți apela următorul client, îl puteți pune în așteptare sau puteți anula programarea. Puteți face acest lucru cu ușurință pe telefonul mobil sau tableta, deoarece interfețele de utilizator separate au fost concepute personalizat pentru telefoanele mobile și pentru dispozitivele mai mari.

Gestionați mai multe cozi

Funcționează pe orice dispozitiv

Sincronizate pe toate dispozitivele

PRIETENOS CU MEDIUL CU SERVICII PERSONALE

Sistemul de management al cozilor folosește numele clienților pentru a chema oamenii la întâlniri, astfel încât să nu fie nevoie să utilizați bilete de hârtie. Acest lucru vă scutește de nevoia de a înlocui hârtia și de a face față deșeurilor de hârtie.

QBright Client Representation

AVEM ȘI UN SISTEM DE COZĂ VIRTUAL PENTRU LINII LUNGE ÎN EXTERIOR

Dacă aveți cozi în aer liber, celălalt sistem de așteptare al nostru, QCrowds, este pentru dvs. Este conceput pentru a gestiona linii mari de oameni în locuri precum evenimente, muzee, parcuri de distracție, stațiuni de schi, cluburi de noapte, baruri și alte atracții. Clienții pot vedea online dacă locul dvs. este plin la capacitate maximă și, dacă da, se pot alătura unei liste de așteptare virtuale și își pot vedea locul la rând pe telefon.

PREȚURILE

Cu orice abonament lunar plătit, veți primi $25 în credite SMS în fiecare lună, care pot fi folosite pentru a trimite mesaje SMS direct de pe serverele noastre, mai degrabă decât prin telefon. Există o garanție de returnare a banilor de 30 de zile și puteți anula un abonament în orice moment. Dacă aveți nevoie de un plan de abonament mai mare decât este oferit aici, anunțați-ne.

Planuri
Plan Preț Număr d Clienți pe lună
De bază Liber ($19.95) 200
De bază $39.95 ($60) pe luna 10,000
Pentru $59.95 ($90) pe luna 15,000
Afacere $79.95 ($120) pe luna 20,000

ÎNCERCAȚI-NE

Descoperiți o modalitate mai bună de a gestiona cozile, sporind în același timp satisfacția clienților.

Nevoie de ajutor? Contactați- ne acum

Languages